Tvrtka M² ideja studio je za kreativno uređenje interijera. Bavimo se idejnim projektiranjem, izradom 3D vizualizacija te izvedbenim projektima, već prema tome kakve su Vaše potrebe i želje.
Tvrtka postoji od 2008 godine i od tada smo uspješno realizirali brojne projekte uređenja stanova, kuća, ureda, lokala i poslovnih prostora.

IDEJNI PROJEKT
Podrazumijeva izradu 3D vizualizacija prostora te pripadajuće dokumentacije u obliku projektne mape na osnovi koje je moguće realizirati prostor bez daljnje asistencije dizajnera.

IZVEDBENI PROJEKT
Izvodi se na osnovi definiranih 3D vizulizacija prostora te potrebne dokumnetacije, a u asistenciji dizajnera s izvođačima i klijentom do potpunog opremanja prostora.

INDIVIDUALNI PRISTUP
Mi u našem studiju osluškujemo Vaše želje i sklonosti te ih implementiramo u naše projekte. U tom slučaju konačni rezultat vidi se kao odlična suradnja čiji je rezultat sveopće zadovoljstvo jedne i druge strane te ugodan i funkcionalan prostor čemu je cijela ideja i cilj.

OSNOVNI PODACI:

Naziv: M2 ideja
Studio za kreativno uređenje interijera
Skraćeni naziv: M2 ideja
Sjedište: Čulinečka cesta 29, 10 040 Zagreb
OIB: 12281821219


Dizajner interijera Bosiljka Antolković – biografija.

Rođena sam i živim u Zagrebu.
Nakon 10 godina rada u primarnoj struci, stekla sam specijalnu naobrazbu za uređenje interijera i od tada (2007) do danas bavim se izradom idejnih i izvedbenih projekta uređenja.
Većina posla bazira se na osmišljavanju i projektiranju prostora te izradi vizualizacija.

Iza sebe imam preko 80 projekata različite veličine i kompliciranosti, od privatnih stanova, kafića, ureda do apartmana za najam.
Osnovni moto u poslu mi je zadovoljiti ergonomiju i funkciju prostora na estetski zanimljiv i kreativan način.